Col·labora

El circuit de l’Obaga és un esdeveniment esportiu solidari a favor de la lluita contra el Càncer. Tots els fons recaptat mitjançant les inscripcions dels corredors a les curses de trailrunning i canicross que tindran lloc el pròxim 4 d’octubre a Tiurana es destinaran íntegrament al projecte: “La fortalesa després del càncerSalut òssia en dones supervivents de càncer de mama” d’Amics de l’Hospital del Mar.

AMICS De L'Hospital Del MarEs tracta d’un projecte d’investigació format per oncòlegs i metges experts en osteoporosis que té per objectiu identificar les causes que originen els problemes ossis en les dones que superen el càncer de mama i al mateix temps ajudar a establir mesures preventives i intentar pal.liar aquest problema.

Per fer front a aquesta problemàtica, els metges aconsellen introduir a totes les dones diagnnosticades de càncer de mama pautes alimentàries i suplements de calci i vitamina D, així com també la promoció i incorporació de l’activitat física en els nous hàbits.

A través d’aqueta cita esportiva, posem a l’abast de tothom el “Dorsal 0” que té per objectiu que totes les persones interessades puguin donar suport a aquesta iniciativa fent un donatiu lliure a través aquesta plataforma. Podeu accedir a través d’aquest enllaç.