Reglament Castellar de la Ribera

1.-  Cursa oberta a tothom, sense distinció de sexe o nacionalitat.

2.- La SORTIDA i ARRIBADA serà al LOCAL SOCIAL DE CASTELLAR DE LA RIBERA el dia 13 d’Octubre.

3.- HORARIS i DISTÀNCIES:

L’hora de SORTIDA serà a les 09:15h pels corredors de la Mitja Marató

L’hora de SORTIDA serà a les 09:30h pels corredors de 13km.

*Mes detall sobre els circuits i la prova a la pestanya RECORREGUT de la Web.

4.- Els circuits estaran degudament senyalitzats.

5.- Els circuits estaran controlats en aquells punts que ho requereixin, hi haurà lloc pel dipòsit de deixalles, les persones que no cuidin l’ entorn, no completi la totalitat del recorregut o demostri una actitud inadequada serà desqualificada. També seran motius de desqualificació els següents comportaments:

– No passar per tots els controls
– Rebre ajuda externa fora dels espais autoritzats.
– No realitzar tot el recorregut a peu pel lloc marcat per l organització.
– No portar el dorsal en la part davantera de la roba i en lloc de fàcil visualització.
– No prestar auxili a qualsevol participant que pugui sofrir algun accident.

6.- CATEGORIES:

  • Masculí / Femení cursa Mitja marató.
  • Masculí / Femení cursa 13 Km.

7.- PREMIS:

Els tres primers classificats de cada categoria femení/masculí de les diverses modalitats rebran  un obsequi.

A més, els guanyadors absoluts del circuit de l’obaga – atletes que participin en les dues proves: cursa de Tiurana i Cursa de Castellar de la Ribera – rebran un obsequi en la darrera cursa.

Bossa del corredor: Cada participant se’n durà una bossa d’obsequis gentilesa dels nostres patrocinadors i col·laboradors. A més, els participants que s’inscriguin abans del 10 de setembre, rebran una samarreta especial de la cursa.

Sortejos: En acabar l’entrega de premis es sortejaran diferents productes i material, entre tots els participants amb dorsal.

8.- INSCRIPCIONS i PREU:

Les inscripcions es tancaran el 12 d’octubre. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la Cursa.

La inscripció té un cost de 12 euros que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer a través de la Federació d’Entitats Contra El Càncer (FECEC).

Si voleu realitzar tot el circuit de l’obaga, el cost serà de 20 €, que inclou la participació a la curs de Castellar de la Ribera i la Cursa de Tiurana.

9.- DORSALS:

La recollida de dorsals i bossa del corredor es farà el mateix dia de la cursa fins a 1 hora abans del començament de la prova.

10.- AVITUALLAMENT:

Hi haurà avituallament líquid a la meitat de la cursa aproximadament i al finalitzar la prova en les diverses modalitats.

11.- SERVEIS:

Els atletes tindran a la seva disposició servei de vestidors i dutxes després de la cursa. També hi haurà un servei de canguratge en el cas que hi hagin suficients nens. Si voleu disposar d’aquest servei, podeu delimitar-lo al formulari d’inscripció.

12.- L’Organització es reserva el dret de modificar qualsevol part del circuit i horaris de les curses

13.- Les reclamacions hauran de fer-se per escrit. La decisió de l’Organització serà inapel·lable.

14.- Els organitzadors no es responsabilitzaran dels danys físics o morals que qualsevol  participant pugui patir o causar a tercers.

Tot i així, l’Organització té contractada una pòlissa de responsabilitat civil, el Servei d’una Ambulància i un Assegurança per participant durant el mateix dia de la prova.

15.- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la cursa, encara que l organització es reserva el dret d anul·lar-la si així ho creu convenient.

16.- Pel simple fet de participar-hi, s’accepta la present NORMATIVA. Tot allò que no s’hagi previst serà resolt per l’Organització.