La causa

El Circuit de l’Obaga és un esdeveniment esportiu solidari que destina part dels beneficis recaptats a la lluita contra el càncer. Aquest any, els fons es donaran a l‘Oncolliga Lleida, que destinarà els fons al projecte “A PROP TEU”, destinat a donar suport als pacients diagnosticats de càncer que es trobe en fase terminal en el seu domicili.

banner_ONG

“A PROP TEU” és un projecte nou que vol aplegar en un sol recurs, tots els serveis d’acompanyament a domicili que el pacient amb càncer en situació terminal pugui requerir.

El projecte implementarà els diferents serveis de forma progressiva i prioritzada, basant-se en les necessitats mostrades fins ara, pels familiars de pacients que han fet ús dels llits articulats.

Així doncs, l’execució del projecte seguirà el següent ordre d’implemetació:

  • Facilitar el transport del llit fins el domicili del pacient.
  • Renovar el parc de llits articulats elèctrics més antics i augmentar el seu nombre per a donar cobertura a la demanda, de manera que l’espera d’un llit no superi la setmana des de que arriba la petició. Actualment, la prevalença de pacients en situació terminal a la plana de Lleida és de 22 casos.
  • Lliurar atenció psico-social, des del primer moment, en coordinació amb els recursos socials existents .
  • Suport i formació a l’acompanyament per a familiars i entorn proper al malalt.
  • Facilitar assessorament legal.

És el segon any que el Circuit de l’Obaga col·laborarà amb l’Oncolliga de Lleida per a sumar esforços en la lluita contra el càncer.

Anuncis